It   En   De   Ned   Ru
info@bandbmontemarzino.it
info@bandbmontemarzino.com
(+39) 3342 265576
Ru+ (39) 347 792 53 41

De Tortona heuvels

Een gebied om te ontdekken

 

ACTIVITEITEN

De B&B Montemarzino is ideaal voor wie een vakantie of weekend weg wil, onder het motto van rust en ontspanning. De nabijgelegen bossen en valleien bieden de mogelijkheid voor wandelingen ondergedompeld in de natuur, geschikt voor zowel beginnende als de meer ervaren wandelaars. 

 

Onze valleien van de grote wielrenner Fausto Coppi, trekken gepassioneerde fietsers van over heel de wereld aan, maar zijn ook een perfecte locatie voor liefhebbers van een ritje op de motor of te paard.
 
Op slechts een half uur afstand treft u de rivier Borbera aan, met haar ravijnen en kristal heldere water, terwijl u ook in minder dan één uur de stranden van de Middellandse zee kunt bereiken, Genua kunt bezoeken met zijn prachtige aquarium of kunt gaan winkelen bij de outlet van Serravalle Scrivia. 
 
Als u liefhebber bent van kunst, bezoek dan de schoonheid van steden als Tortona en natuurlijk Volpedo, geboorte stad van de beroemde schilder Giuseppe Pellizza, wiens huis als museum open is voor bezoekers. Daar kunt u het atelier, waarin u de verschillende stadia van de ‘Quarto stato’ en ander werk, waaronder de trots van het gebied, ook bekend als de ‘strada del vino dei colli tortonesi’ gebaseerd op de wijn productie, bezichtigen.
De bekende streekwijnen Barbera, Cortese, Dolcetto en Timorasso hebben hier het hoogste niveau van kwaliteit bereikt, om zo de meest verfijnde smaak tevreden te stellen.

 


WAAR WIJ ZIJN-HOE ONS TE BEREIKEN

Come arrivareKAMERS
FadoFlats Italianbiowines http://www.birrificiomontegioco.com